Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
CANGZHOU BOHAI BRICK MACHINERY CO.,LTD
Thuis

CANGZHOU BOHAI BRICK MACHINERY CO.,LTD Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Hoofdproducten:


  De Bohaimachines hebben het nationale industriebeleid, aanhangende „energy-saving die gevolgd, en milieuvriendelijk emissie“ verminderen. CANGBO JKY60-4.0 aan de vacuümextruder van JKY150S-4.0, die grondstof zoals steenkoolganggesteente, schalie, steenkoolas, huishouden en bouwhuisvuil en klei gebruiken, heeft Bohai-bovenkant van de industrie in termen van machinestabiliteit en prijsreasonability gemaakt. Onze machines zijn verkocht goed thuis en ook uitgevoerd naar cliënten in meer dan 10 verschillende landen zoals Mongolië, Rusland, Bangladesh, Oezbekistan, Vietnam en Zimbabwe enz. Wij kunnen aan uw gevarieerde behoeften, zoals het technische ontwerpen, productietype het kiezen en kant en klaar project van de volledige producerende lijn voldoen.
  „Versterk zelf zonder het ophouden, en de greepwereld met deugd“ is Bohai-de ondernemingsgeest van Machines. Gebaseerd op dit geloof en hoge betekenis van verantwoordelijkheid aan klanten, en het ontwikkelingsidee van „doe groot, doen sterk, zuiveren, doen beste“, verheugen wij ons Bohai-mensen op oprecht het werken met u voor schitterend morgen samen!

  CANGZHOU BOHAI BRICK MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 0CANGZHOU BOHAI BRICK MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 1CANGZHOU BOHAI BRICK MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 2CANGZHOU BOHAI BRICK MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 3CANGZHOU BOHAI BRICK MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 4

   

Contactgegevens
CANGZHOU BOHAI BRICK MACHINERY CO.,LTD

Contactpersoon: Mrs. Wang

Tel.: 86-15303271860

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)